GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Angus & Oink: de wereld op jouw bord

Ontdek een wereld van smaken rechtstreeks vanuit je eigen keuken! Met een diverse selectie aan kruidenrubs creëer je moeiteloos de authentieke smaken van je favoriete wereldkeuken. Van taco's tot gerookt varkensvlees, West-Indiase curry's en meer - laat je smaakpapillen mee op avontuur gaan! Achter elk gerecht schuilt een verhaal en een passie, van Mexico tot Argentinië.

M74 A4670 NI Ck Hook Photo AO Honey Chilli PIB 1728x

Hoe het begon...

Angus & Oink begon meer dan 7 jaar geleden nadat oprichters Scott & Malissa bijna een decennium lang de wereld hadden rondgereisd voor hun werk en in Amerika en het Midden-Oosten hadden gewoond en gewerkt. Terwijl ze in het buitenland woonden, maakte het foodie koppel van de gelegenheid gebruik om zoveel mogelijk te reizen, meestal met maar één ding in hun achterhoofd: de smaken en het eten van het land dat ze bezochten.

Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom