Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

Onze passie voor vuur en pure smaken

Voeding is een basisbehoefte, maar voor ware pitmasters - zoals zaakvoerder Lode - gaat het verder dan simpelweg iets bereiden. Keer op keer verrast hij zijn gasten met iets nieuws door te spelen met smaken en te jongleren met vuur. Deze ervaring en kennis deelt hij vol passie in onze showroom in Vichte. Kom langs en stap mee in de vuurbeleving.

Cherry Pellets Lifestyle Pour Multilingual 001 WEB

Kennis en ervaring

Waar Lode is, is vuur. Dat was al zo in 2005, toen hij als eerste in België de pelletkachel introduceerde. Door zijn passie voor grillen, ontdekte hij enkele jaren later de pelletbarbecue die op dat moment immens populair was (en nog steeds is) in de States. Opnieuw nam Lode de pioniersrol op zich en introduceerde hij met succes de pelletgrill in België. Het vuurtje blijft branden, want het assortiment breidt verder uit met kamado’s, barbecuetools en accessoires.

Avantis pelletkachels
dienst na verkoop pelletbbq

Service en diensten

Jouw vuurbeleving start zodra we jouw bestelling ontvangen. Van montage en levering tot start-up service, wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kan met je nieuwe grill. Heb je problemen met een Traeger pelletgrill of The Bastard kamado? Pelletbbq Center is een officieel servicepunt van deze merken. Neem contact met ons op voor vragen en wij kijken graag hoe we je verder kunnen helpen.

Onze services
Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom

Bestel makkelijk online

Jouw pelletbbq of kamado online bestellen doe je in slechts enkele klikken op onze online webshop. Van een heuse barbecue tot handige accessoires en stoere merchandising: we hebben echt alles in huis. Maak snel je account aan en bestel in een oogwenk je favoriete producten. Mooi meegenomen: we leveren je Traeger of Bastard GRATIS aan huis en kunnen je daarbij voorzien van een handige uitleg met tips en tricks!

Naar de webshop