Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

Voor professionals

Op zoek naar een nieuwe smaakbeleving voor je gasten of klanten? Met een Traeger pelletgrill of Bastard kamado zet je elk event in vuur en vlam. Geef je recepten een unieke smaak, pak uit met meesterlijke grillcreaties en verover de smaakpapillen met next level signatuurgerechten. Ontdek de meerwaarde van een pelletbbq in een professionele omgeving naar smaak, techniek en gebruiksgemak toe.

Klaar om te vlammen? Vraag een professionele login aan en ontdek jouw voordelen.

Professionele chefs pellet grill

De kracht van pellets

Net zoals een koksmes, is een pelletgrill onmisbaar in de professionele keuken of restaurant. Dankzij de unieke techniek van een pelletbarbecue creëer je een scala aan nieuwe smaken en gerechten. Neem je nieuwe sous-chef mee op avontuur en ga voor low en slow in een foodtruck, of maak indruk met een hoog- en vooral smakelijk - showgehalte tijdens een sessie home cooking.

Ons team van het Pelletbbq Center helpt je graag op weg met tips en tricks op maat van jouw zaak. Samen kiezen we de pelletgrill die perfect matcht bij jouw stijl van koken en zoeken we naar de pellets en smaakmakers die jouw gerechten een unieke smaak geven.

Ontdek de pelletbbq
Traeger timberline 850 ruimte

Voordelen van een pelletbbq

Een event cateren met een pelletgrill? Dat belooft een knap staaltje showcooking te worden! Al telt vooral wat er op de grill ligt te roken, bakken of smoren. Aan ruimte alvast geen gebrek om een groot aantal hongerige magen te stillen. Dankzij de constante temperatuur bereid je je gerechten traag en gestaag, zonder het risico dat ze verbranden. Zo hoef jij niet constant bij de pelletgrill te blijven en heb je je handen vrij om andere taken op te pakken.

Over smaak valt niet te twisten, al moeten we dat in het geval van houtgestookt koken wel tegenspreken. Met onze ruime keuze aan houtsmaken geef je elk gerecht een touch die jouw zaak voorgoed onderscheidt van de collega'.

Meer over de techniek
Kamado for professionals

Searen op de kamado

Dat de kamado zijn plaats in professionele keukens heeft verworven is geen geheim meer. Dankzij zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om te grillen, roken en bakken, opent de kamado nieuwe culinaire mogelijkheden en biedt chefs de controle over de kookomgeving voor precisiebereidingen.

Het is dan ook de perfecte match met een pelletgrill: eerst low-and-slow garen op de pelletbbq en dan perfect afbakken en afwerken op The Bastard kamado. Van sappige briskets tot perfect gebakken pizza's, deze combinatie stelt chefs in staat om gerechten van ongekende kwaliteit te creëren.

Kortom, de combinatie van een kamado en een pellet barbecue in een professionele keuken opent de deuren naar een wereld van culinaire creativiteit en onderscheidende smaken.

Meer over de kamado

Vraag jouw login aan

Klaar om je gasten een ongeziene vuur- en smaakbeleving te bieden? Vraag nu jouw professionele login aan en geniet van onze unieke voordelen voor professionals.

Naam*

Ontdek ons uitgebreid aanbod

We hebben alles in huis om jouw event te doen slagen, van pelletbbq over aangepast kookgerei tot professionele barbecue tools.

Aan de slag