Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

Ambachtelijke meesterwerken van houten snijplanken

Frederik, de gepassioneerde ambachtsman achter Wood2Serve, belichaamt vakmanschap en een diepe liefde voor hout en barbecueën. Wood2Serve is een ware uitdrukking van deze passie, met een focus op het vervaardigen van hoogwaardige serveer- en snijplanken die zowel functioneel als visueel verbluffend zijn. Duurzaam en lokaal geproduceerd!

1000005472

Passie voor hout & barbecue

Met Wood2Serve gaat Frederik verder dan alleen met leveren van producten. Hij biedt een ervaring gebaseerd op ambachtelijk vakmanschap en een gedeelde passie voor hout en barbecueën. Elk stuk dat zijn werkplaats verlaat, draagt zijn stempel van toewijding en liefde voor het vak.

Ontdek het assortiment
Frederik Wood 2 Serve snijplanken

Hout van de beste kwaliteit!

Elke plank die Frederik creëert, getuigt van zijn toewijding aan kwaliteit. Met een scherp oog voor detail selecteert hij het beste hout, waardoor zijn producten niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van topkwaliteit.

Wood2 Serve Wax

Onderhoud

Naast zijn assortiment serveer- en snijplanken biedt Frederik ook zorgvuldig geselecteerde onderhoudsproducten, zoals olie en wax, om zijn klanten te helpen bij het behouden van de schoonheid en duurzaamheid van hun houten producten.

Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom