Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

Barbecoa kruiden

Welkom in de wereld van rook, zout, pekel & rubs. Barbecoa brengt een gamma van gastronomische zouten, BBQ Rubs en Brines ontwikkeld door Belgisch kampioen Tom Bertels en zijn team.

Barbecoa kruiden brine rub collectie

Roken, pekelen, searen of low & slow...

Met dit assortiment kruidenrubs en zouten breng je elk bbq-gerecht op een professioneel niveau! Met deze specifieke kruidenmixen rook je de beste zalm, bak je lekkerste ribben of maak je jouw eigen pastrami.

Ontdek het assortiment
Tombertels barbecoa

BARBECOA is het BBQ merk van Tom Bertels

Tom Bertels, een ware liefhebber van BBQ, werd steeds vaker benaderd door zijn vrienden voor advies over BBQ, dat hij zorgvuldig documenteerde op zijn blog. Toen hij besloot om deel te nemen aan het Belgisch Kampioenschap Low & Slow BBQ, ging het snel bergopwaarts.

Samen met zijn partner Dimitri veroverde hij de titel van Belgisch Kampioen BBQ in de categorie Ribben. Als enige Belgische vertegenwoordigers kregen ze de eer om deel te nemen aan het Wereld Kampioenschap BBQ in Lynchburg, Tennessee, waar ze met hun zelfgemaakte BBQ-saus de vierde plaats veroverden!

Base for Taste 454 gr zilver medaille

Zilveren medaille

De Rub Base for taste is het paradepaardje van de collectie en won in 2023 de zilveren medaille op de International Flavor Awards.

Base for Taste is dé ultieme rub die de natuurlijke smaken van vlees, vis of groenten versterkt. Met een perfecte balans tussen zout en peper, en een vleugje cayennepeper, voegt deze rub precies de juiste hoeveelheid pit toe aan je gerechten.

Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom