Smokin' Flavours: de kunst van het roken
Bij Smokin' Flavours draait alles om de puurheid van koken met vuur. Hun passie voor smaak en authentieke BBQ-beleving heeft geleid naar de selectie van het beste rookhout, waarmee je gerechten naar een hoger niveau tilt.
Rookchunks, rooksnippers of rookmot?
Of je nu gaat voor langzaam garen, snelle rookaroma’s of koud roken, Smokin' Flavours heeft altijd een geschikte rookhoutsoort:
Rookchunks die langzaam branden en ideaal zijn ideaal voor langdurig roken op houtskoolbarbecues.
Rooksnippers die zorgen voor een snelle rookontwikkeling en perfect werken in rookboxen.
Rookmot voor een fijne en gelijkmatige rookafgifte bij het koud roken, ideaal voor zalm, kaas of noten. Kies het rookhout dat past bij jouw bereiding en geef je gerechten die authentieke, rokerige smaak!


Aandacht voor kwaliteit
Met oog voor kwaliteit en ambacht, selecteert Smokin' Flavours zorgvuldig het meest zuivere hout, vrij van toevoegingen, om de echte, natuurlijke rooksmaak te garanderen. Of je nu subtiele rooksmaak aan vis wilt toevoegen of een robuust aroma aan vlees, met Smokin' Flavours rookhout ontdek je de ware essentie van buiten koken met vuur. Vanuit hun horeca achtergrond zijn ze altijd op zoek naar het beste in gerechten en smaken.

Advies nodig? Bezoek onze showroom
Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?
Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!