Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

Traeger Grills: de originele pellet bbq

Traeger heeft ruim 30 jaar geleden de oorspronkelijke houtgestookte grill uitgevonden in Mt. Angel, Oregon, en blijft tot op de dag van vandaag de onbetwiste nummer 1 in de branche. De toewijding aan de kunst van het koken op hout heeft Traeger decennialang in staat gesteld te blijven innoveren en verfijnen. Met een Traeger-grill ervaar je een revolutionaire verandering in de grillwereld. Verheug je op consistente, verbluffende resultaten bij elke bereiding. Traeger stilt je verlangen naar de onmiskenbare smaak van hout, en elke keer weer zul je genieten van ongeëvenaarde culinaire prestaties. Maak van elke maaltijd een meesterwerk met Traeger.

Ontdek het volledige Traeger gamma

Pelletbbq Center is de officiële premium dealer van Traeger Grills voor België. Ontdek zowel online als in onze showroom het volledige aanbod aan Traeger barbecues, grill tools, accessoires en pellets. Kom gerust langs voor advies in de showroom of bestel makkelijk in onze webshop.

Timb1300 Front

Pelletgrills

De ongekende smaak en het comfort van een pelletgrill. Ontdek alle modellen: van tafelmodel tot volledige buitenkeuken.
Shop
Houtpellets houtskool

Pellets & houtskool

Til je gerechten naar een hoger niveau met onze verschillende soorten pellets, houtskool en fire starters.
Shop
Rookhout smoking bbq

Roken

Alles om jouw bbq, grill of kamado om te toveren tot een echte American Smoker.
Shop
Grill bbq accessoires tools

Accessoires & tools

Van je barbecue een ware rotisserie of oven maken? Alles wordt mogelijk dankzij het uitgebreide aanbod aan accessoires en grill tools.
Shop
The Bastard Bread Pan Cast Iron BB638

Gietijzer collectie

Ga voor optimaal genot van je grill met de gietijzeren collectie. Het duurzame materiaal voorziet je levenslang van de mooiste momenten.
Shop
Grill kruiden rubs sauzen

Smaakmakers

Met deze selectie aan kruiden, sauzen en rubs breng je jouw ingrediënten op smaak.
Shop
WCBNL

Merchandise

Bewijs jezelf een échte pitmaster met ons uitgebreid aanbod aan merchandise. Alleen voor durvers.
Shop
Bbq onderhoud schoonmaak

Onderhoud & wisselstukken

Bestel hier makkelijk jouw onderhoudsproducten of wisselstukken om jouw bbq in optimale staat te houden.
Shop
BAC605 PAL Pop And Lock Front Shelf XL 002

Waarom een Traeger pelletgrill?

  • Smaak: verschillende houtsmaken
  • Veelzijdig: grillen, roken, bakken, smoren & barbecueën
  • Comfort: gemakkelijk in te stellen
  • Perfectie: kook als een professional elke keer opnieuw
Ontdek de voordelen

Hoe werkt een barbecue op houtpellets?

Volledig natuurlijke hardhouten pellets worden via een vijzel van de trechter naar de vuurpot geleid. Daar ontvlammen ze door de HotRod, waardoor de vlammen ontstaan die uw gerechten die heerlijke houtgestookte smaak geven. Een ventilator verspreidt de warme lucht en de rook gelijkmatig voor een perfecte grilling, terwijl een druplade voorkomt dat vlammen direct contact maken met het voedsel. Dit gehele proces wordt nauwlettend gecontroleerd door een temperatuurregelaar die de temperatuur precies op het gewenste niveau houdt, waardoor jij tijdens je bijeenkomst kunt blijven en niet continu bij de grill hoeft te staan.

Meer weten?
BF Lifestyle Gear Up Grill Kickoff FB IN Traeger

Traeger tools en accessoires

Binnen de kortste keren verander je je barbecue moeiteloos in een heuse smoker of rotisserie en zelfs een pizza oven. Of je nu op zoek bent naar handig barbecue gereedschap, lekkere sauzen en rubs of een handige grillplaat voor vis en groenten, in onze uitgebreide accessoirelijn vind je voor elke gerecht wel iets passends.

Ontdek de accessoires & tools

De authentieke smaak van smoked hout

De meest verkochte houtgestookte grill verdient de allerbeste pellets op de markt. De authentieke smaak ontstaat niet zomaar, onze pellets zijn vervaardigd uit puur natuurlijk hardhout, wat resulteert in een perfecte rook. Ze hebben een consistente vorm, waardoor je telkens weer perfecte resultaten behaalt.

Bovendien zijn onze pellets verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat er voor ieder wat wils is. Fruithout zoals kers en appel bieden een zoetere, subtielere smaak die uitstekend samengaat met gevogelte, varkensvlees, zeevruchten en andere gerechten. Voor een krachtigere smaakervaring zijn bolderstammen zoals eik, hickory en mesquite ideaal voor hartig rundvlees, wild en groenten.

Ontdek alle smaken