GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Meat church: de authentieke smaak van Texas BBQ

Ontdek bij Meat Church de authentieke smaak van Texas BBQ. Met diepe wortels in de staat Texas, waar BBQ niet alleen een traditie is maar een manier van leven, brengen we hoogwaardige BBQ-producten naar liefhebbers overal ter wereld. De passie van Matt Pittman, de drijvende kracht achter Meat Church, vertaalt zich in kruidenmixen en bbq rubs die elke BBQ-liefhebber zullen bekoren.

Thumbnail IMG 3061 480x480

De Roots: Texas BBQ geperfectioneerd

De Pittmans zijn afkomstig uit het prachtige Texas, een staat waar BBQ niet alleen een traditie is, maar een manier van leven. Matt, de drijvende kracht achter Meat Church, werd geboren en getogen met een diepgewortelde liefde voor koken. Zijn culinaire reis begon in Alabama, waar zijn oma June hem de fijne kneepjes van het vak leerde. Maar het was een reis naar Centraal-Texas die alles veranderde. Na slechts één hapje brisket, perfect gekruid met zout en peper, was Matt verkocht. BBQ werd zijn levensstijl, en al snel stond hij bekend als een ware BBQ-meester. Van BBQ-wedstrijden tot het organiseren van lessen en het leiden van de ultieme tailgates voor de Dallas Cowboys, Matt domineerde de BBQ-scene.

Meat Church Holy Cow

Het ontstaan van Meat Church

Het was tijdens Matts verschijning op het populaire tv-programma BBQ Pitmasters dat Meat Church werd geboren. Terwijl hij zich voorbereidde op de show, besefte hij dat zijn unieke kruidenmengsels perfect waren om professioneel te verpakken. Zo werd het iconische "Meat Church Holy Cow" rundvleesrub geboren. Wat begon als een spontaan idee groeide uit tot een bloeiend merk. Vandaag de dag wijdt Matt zijn tijd aan het roken van vlees, het creëren van nieuwe smaken, het geven van lessen en het delen van zijn passie met anderen.

DDD 9246 360x

Meer dan alleen eten

Voor Matt gaat BBQ niet alleen over het bereiden van lekker eten, maar ook over het samenbrengen van mensen en het delen van kennis. Of hij nu bezig is met het perfectioneren van zijn ambacht of thuis quality time doorbrengt met zijn vrouw en vier kinderen, Matts toewijding aan het verspreiden van de heerlijke smaken van houtgestookte BBQ blijft ongeëvenaard. Bij Meat Church geloven we dat BBQ niet zomaar een maaltijd is, maar een ware religie die mensen verenigt en vreugde brengt aan tafel.

Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom