GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Blues Hog, de meest bekroonde BBQ sauzen ooit

Ontdek de authentieke smaaktraditie van Blues Hog, waar kwaliteit en ambacht voorop staan. De sauzen worden met trots geproduceerd in de Verenigde Staten, wat resulteert in een assortiment sauzen waar fijnproevers wereldwijd dol op zijn.

Met talloze bekroningen op hun naam, onderscheidt Blues Hog zich als een ware smaakkampioen. De sauzen hebben meer prijzen gewonnen dan welke andere op de markt dan ook, wat getuigt van de voortdurende toewijding aan uitmuntendheid en consistentie.

Champions Blend Blues Hog

Natuurlijke smaaktraditie

Bij Blues Hog geloven ze in het gebruik van natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Op het etiket vind je een lijst met pure, natuurlijke ingrediënten die de basis vormen van de heerlijke sauzen.

Of je nu een barbecue-expert bent of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle toevoeging aan je gerechten, Blues Hog biedt een assortiment sauzen dat aan al je culinaire behoeften voldoet. Ervaar zelf de onweerstaanbare smaken en ontdek waarom Blues Hog de favoriete keuze is voor liefhebbers van echte smaken wereldwijd.

Blues hog fonder

Bill Arnold, de legendarische "Blues Hog"

Bill Arnold, de visionair achter Blues Hog Barbecue Saus, was een ware pionier in de barbecuewereld. Zijn passie voor koken ontstond in zijn jeugd, opgegroeid door zijn grootmoeder net buiten Memphis, Tennessee. Als jonge jongen keek Bill toe hoe lokale bijeenkomsten culmineerden in heerlijke gerechten, terwijl de geur van hickory rook door de lucht hing.

Een gedenkwaardig moment in Bills leven bracht de geboorte van Blues Hog Barbecue Saus met zich mee. Terwijl hij een avond bij een kok doorbracht, werd Bill onverwachts opgeroepen om het vuur te bemannen en een varken te koken nadat een vriend gewond raakte. Het was tijdens deze gebeurtenis dat de legendarische term "Blues Hog" voor het eerst werd uitgesproken, wat het begin markeerde van een iconisch merk in de barbecuewereld.

Bill's nalatenschap blijft springlevend. In 2023 werd hij postuum opgenomen in de Barbecue Hall of Fame, een eerbetoon aan zijn grenzeloze toewijding aan de barbecuegemeenschap. Zijn saus, ooit geboren in zijn garage, wordt nu wereldwijd gevierd, waardoor de geest en passie van Bill voortleven in elke verrukkelijke druppel.

Pellet grill center showroom

Advies nodig? Bezoek onze showroom

Wil je alle modellen en accessoires van ons uitgebreid gamma bbq’s graag komen bewonderen?

Onze showroom in Vichte - tussen Kortrijk en Waregem - is het ultieme walhalla voor de echte barbecueliefhebber. Onze enthousiaste medewerkers staan je graag met raad en daad bij om je de allerbeste bbq-beleving te garanderen!

Naar de showroom