GRATIS VERZENDING IN BELGIË VANAF €65. VOOR 10U BESTELD = DEZELFDE DAG VERTROKKEN.

Jouw barbecue grillklaar in je tuin gemonteerd?

Jazeker! Jouw pellet grill of kamado wordt niet zomaar aan de deur afgezet.

Ma Foto Avantis 19

Snelle levering

Je bestelde net jouw Traeger pelletbbq of Bastard kamado? Spannend! Wij schieten onmiddellijk in actie voor je. Petra contacteert je ten laatste de eerstvolgende werkdag om een afspraak voor levering vast te leggen. Want we leggen jou met plezier uit hoe jouw bbq werkt en je die het best onderhoudt.

montage service pellet bbq

Montage service

Wij monteren je Traeger of Bastard met veel zorg en precisie in onze magazijnen. Zo garanderen we de aflevering van een perfecte pelletgrill of kamado. Transportschade? Geen zorgen, dat krijgt bij ons geen kans!

sortering verpakking pellet grill

Wij sorteren de verpakking

Wij rekenen graag af met je verpakking. En geloof ons, dat is meer dan je denkt. Je spaart er bovendien een ritje naar het containerpark mee uit. Laat die extra grilltijd met je pelletgrill of kamado maar komen!

start up service pelletbbq

Start-up service

Een degelijke uitleg over de werking en het onderhoud van je Traeger of Bastard is van cruciaal belang voor optimaal genot van je grill. Zaakvoerder Lode introduceert je met veel plezier in de wereld van de Traeger Grills en The Bastard kamado’s. Met zijn handige tips en tricks leer je de essentiële kneepjes van het vak. Heb je een Traeger pelletgrill besteld? Dan start Lode deze ook voor je op. Als dat niet naar meer smaakt…

Showroom bbqgrillcenter bastard

Liever zelf ophalen?

Ook dat is zeker mogelijk! Maak een afspraak, dan zetten wij jouw barbecue klaar in onze magazijnen. Je kan gebruik maken van onze heftruck om in te laden.

maak een afspraak

Dienst na verkoop

Oeps… Probleempje met je Kamado of een prangende technische vraag? Stuur gerust een mail of doe een belletje tijdens de kantooruren. Wij behandelen je vraag met de grootste zorg.