Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

De voordelen van grillen met een pelletbbq

In tegenstelling tot een barbecue op gas of houtskool zal een Traeger pelletgrill de manier waarop je kookt voorgoed veranderen. Met een Traeger krijg je de ambacht van de smaak onder de knie. Houtgestookt koken smaakt beter dan met houtskool of gas. Voed je honger naar nieuwe en unieke smaken en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Voordelen van een pelletgrill:

Traeger voordelen smaak

Smaak

Het moet gezegd zijn – houtgestookt koken smaakt simpelweg beter. Bij een Traeger pelletgrill is de houtsmaak hét pluspunt. Je gerechten smaken veel beter dan grillen op houtskool of gas. Echt hout, echte smaak – elke keer. Met de grote range aan houtsmaken krijgen je gerechten een unieke touch. Proef het houtgestookt verschil.

Laat je inspireren
BAC604 PAL Pop And Lock Front Shelf 001 web

Veelzijdig

Grillen, roken, bakken, smoren & barbecueën. Hot & fast of low & slow, met de Traeger pelletgrill kan het allemaal. Je voelt de kracht van je Traeger al van bij het aanzetten. Laat je creativiteit en kookkunsten de vrije loop. Van ribbetjes tot pizza, van een gerookt stukje vis tot gesmoorde groenten, zelfs de zoete heerlijkheden krijgen smaak op de Traeger grill. Geen gerecht is te gek of je maakt het klaar op je pelletgrill.

Timberline and Timberline XL controler Lifestyle 001 web

Comfort

Houtgestookt koken is simpel met de Traeger pelletgrill. Het gebruiksgemak en de eenvoudige bediening van de Traeger laten je toe je te focussen op wat écht telt: je smaken, je familie, je vrienden. Maak je geen zorgen over oplopende temperaturen of zwartgeblakerd vlees, een simpel controlesysteem zorgt voor de perfectie van je gerechten. Je kan een Traeger zelfs bedienen met jouw smartphone.

Hoe werkt het?
Roast

Perfectie

Keer op keer perfecte resultaten. Een constante temperatuur geeft je een consistent resultaat. Alle aandacht gaat naar het koken in plaats van naar het controleren van het vuur. Hierdoor zet je de meest delicate en verfijnde gerechten op tafel zoals krokant gevulde hoevekip, gesmoorde paddenstoelen of perfect gegaarde brisket. Vervoeg je gezelschap en vertrouw helemaal op je Traeger.