Gratis levering in België vanaf 65€ / Levering Frankrijk + Nederland: klik hier

The Bastard Kamado: innovatie op hoog niveau

The Bastard, da’s innovatie op het hoogste niveau. De onderdelen werden met precisie uitgedacht en geïmplementeerd in de Kamado grill.

Dankzij de Precision Top blijft je Bastard altijd in de ingestelde stand staan. De keramische dome is bestand tegen de hoogste temperaturen, die je makkelijk kan aflezen op de ingebouwde thermometer. Bovendien kan je je BBQ perfect afsluiten met The Infinity Gasket, een handige vilt gemaakt van glasvezel. Je Kamado grill verplaatsen? Dat doe je makkelijk via het onderstel en de robuuste wielen. Daarnaast werden er ook een handige scharnier én tafelscharnier op gemonteerd. Ten slotte is er een corderieten Fire Box ingebouwd in je Bastard. Zo verzekeren we je de beste kwaliteit voor mooie momenten met vrienden en familie.

The bastard kamado technisch
Tools in the bastard kamado

Je Kamado grill komt met een aantal onmisbare Heavy Duty Essentials

1. Heat deflector: door het halve maan systeem grill je makkelijk direct of indirect met je Bastard. Reinigen wordt kinderspel door de keramische coating.

2. Ash lifter: haal moeiteloos as uit je Bastard.

3. Charcoal basket: met de RVS mand warm je makkelijk houtskool op. Door de handvaten haal je hem in een handomdraai én ergonomisch uit je Bastard.

4. Multilevel Cooking System: een praktisch multifunctioneel rooster uitgevoerd in extra dik RVS zodat je gelijktijdig allerlei bereidingen kunt uitvoeren. Omgedraaid is het een houder voor je wokpan.

Bestel makkelijk online

Jouw pelletbbq of kamado online bestellen doe je in slechts enkele klikken op onze online webshop. Van een heuse barbecue tot handige accessoires en stoere merchandising: we hebben echt alles in huis. Maak snel je account aan en bestel in een oogwenk je favoriete producten. Mooi meegenomen: we leveren je Traeger of Bastard GRATIS aan huis en kunnen je daarbij voorzien van een handige uitleg met tips en tricks!

Naar de webshop