Verwarm de Traeger op maximum.
Schil de asperges en verwijder het harde houten gedeelte van de stengel.
Plaats een aluminium bakje met de blkojes boter en wat water in de Traeger, laat heet worden. Plaats de asperges in de aluminium schotel en kruid af met een weinig grove peper, zout en muskaat en dek af met de aluminiumfolie. Laat pocheren gedurende 15 à 20 minuten.
Kruid ondertussen de vis af, smelt de boter in een aluminium schotel. Gril de vis zeer kort af en plaats in de aluminium schotel, bedruip deze met de boter en garneer met de kappertjes opf de kapperappel.
Haal de asperges uit de Traeger, controleer of deze nipt zacht genoeg zijn (iets harder dan beetgaar) en gril deze kort af (enkel voor het gekaramelliseerde kleurtje)
Schik de vis op een bord, drizzel wat bakolie/jus over de vis met wat kappertjes. Plaats de asperges langszij de vis en/of snij schuin af (decoratiever) en schik deze op het bord.
Werk af met peterselie en kruid, indien nodig, nog extra af.
Smakelijk!
