Stel de temperatuur van uw Traeger in tussen 176°C en 190°C volgens grootte van het brood en de gewenste krokantheid.
Grill of rooster kort de noten aan en hak ze grof. Doe ze in een schaal of aluminium bakje en besprenkel ze met een weinig honing voor extra crunch.
Snij aan de bovenkant van het brood een dekseltje met dezelfde diameter als de camembert.
Hol het brood uit tot de camambert er goed in past (5mm dieper tegen uitdruipen)
Beleg de bodem met wat honing en een laagje grof gehakte noten.
Plaats de kaas in het brood en werk af met opnieuw wat honing en notencrunch.
Snij het halve stokbroodje in fijne sneetjes.Rooster deze eventueel nog in de Traeger.
Bak het Pain d'amis af in een voorverwarmde Traeger gedurende 15 à 30 minuten tot de kaas vloeibaar genoeg is.
Serveer het brood met de stokbroodschijfjes en dip naar believen.
TIP: Gebruik dit gerecht als apero, dan kunt u daarvoor mini pistoletjes gebruiken.
Smakelijk!