Een voorverwarmde Traeger op maximum °C
Halveer de appels langs de steel richting kroon, verwijder het klokhuis niet.
Meng 2 soeplepels boter met de suiker en het kaneel en verwarm in de Traeger tot een lopend goedje, maar niet heet.
Snij de appels in fijne schijfjes & stop op +/- 1cm van de bodem (niet doorsnijden) Plaats de appels in de aluminiumschaal en bestrijk deze met de kaneelboter.
Plaats een aluminiumfolie over de bakschaal en plaats deze in de Traeger gedurende +/- 30 minuten. Meng alle resterende ingrediënten met de zachte boter.
Haal de appels uit de Traeger en wrijf in met het botermengsel, ook in de gemaakte insnijdingen.
Plaats de appels opnieuw in de Traeger zonder af te dekken en laat +/- 15 minuten karamelliseren.
Dresseer de warme appels met het ijs of de vers geklopte room. Werk af met extra karamelsaus.
Smakelijk!