Een voorverwarmde Traeger van +/- 165°C
Meng het gehakt met de Traeger "Prime Rib" kruiden en de gerookte paprika. Ontdoe de chorizo van de pel en snij in fijne sneetjes.
Verdeel het gehakt in 12 gelijke hoeveelheden en pers deze tot een mooie, vlakke burger. Plaats alle burgers per 2.
Beleg 1 burger met een laagje cheddar, chorizo en opnieuw een laagje cheddar. Plaats nu de 2e burger op de 1e en pers deze goed samen opdat alle ingrediënten in de burger geperst zitten.
Bak de burgers gedurende 10 à 15 minuten per zijde. Na het bakken laat men de burgers +/- 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Men neemt de burgerbroodjes en wrijft deze in met de boter aan de binnenzijde. We bakken deze 1 à 2 minuten aan met de binnenzijde op de grill geplaatst.
Plaats de burgers in hun broodjes, werk af met saldade & tomaat, eventueel extra cheddar.
Drizzel de Traeger "signature Blend" saus over het geheel naar wens.
Smakelijk!
