Prep
- Als je klaar bent om te bakken, zet je de Traegergrill op 175°C en verwarm je hem voor gedurende 15 minuten.
- Koekjeskorst maken:
- Voeg de Oreos en de gesmolten boter toe in de kom van een keukenrobot en pulseer tot alles goed gemengd is.
- Doe het mengsel in een taartvorm en druk het Oreo-mengsel aan tot een korst.
- Doet de bitterzoete chocolade in een bakje en zet deze gedurende 10 seconden in de magnetron om zacht te worden.
- Meng met een lepel om het smelten te voltooien en bewaar.
- Voeg de roomkaas toe in een kom van de keukenrobot. Met het paddle-opzetstuk op gemiddelde snelheid meng je de roomkaas tot een gladde massa.
- Voeg de suiker en de maïzena toe en meng goed. Voeg de eieren één voor één toe tot ze goed gemengd zijn. Voeg de vanille toe.
- Meng 1/3 van het cheesecake-mengsel door de chocolade.
- Voeg aan de andere 2/3 van de cheesecakemix pompoen, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel toe. Goed mengen.
- Giet de helft van het pompoen-cheesecakebeslag op de Oreo-korst.
- Giet het chocolademengsel erover. Giet de andere helft van de pompoen over de chocolade.
- Maak met een botermes een paar swirls. Overdrijf niet.
How to cook
- Bak in de Traeger op een waterbad gedurende +- 90 minuten op 175°C.
- Laat de cheescake rusten en afkoelen. Zet het een paar uur in de vriezer voordat je het uit de vorm haalt.
- Serveer koud, geniet ervan !!!