Verwarm de grill voor op middelhoog vuur.
- Tip: Bij gebruik van een Pellet BBQ, laat je een gietijzeren plancha of skillet voorverwarmen gedurende 30 minuten op hoog vuur totdat deze gloeiend heet is.
- Tip: Bij gebruik van een kamado, verwijder je de hitteschilden zodat je op directe hittebron kan werken.
Snijd de Rib-Eye steak in blokken van gelijke grootte (ongeveer 2,5 cm).Bestrooi de rundvleesblokjes met de Holy Grail rub (of andere rub naar keuze) en laat 30 minuten rusten. Dit kan je doen terwijl de BBQ op temperatuur komt.Snijd de paprika en ui in stukken van gelijke grootte.Rijg de rundvleesblokjes, paprika en uien afwisselend op de spiesjes.Grill de spiesjes gedurende 2 minuten per kant, of totdat de kerntemperatuur van de rundsbrochette 50°C bereikt.Laat de rundsbrochette 10 minuten rusten op een warme plaats. De kerntemperatuur zal tijdens deze periode nog iets oplopen en de sappen kunnen zich gelijkmatig verdelen over het vlees.Serveer de rundsbrochette warm met je favoriete bijgerechten.
Koop hier de Holy Grail rub van Barbecoa

