- Tip: Bij gebruik van een Pellet BBQ, laat je een gietijzeren plancha of skillet voorverwarmen gedurende 30 minuten op hoog vuur totdat deze gloeiend heet is.
- Tip: Bij gebruik van een kamado, verwijder je de hitteschilden zodat je op directe hittebron kan werken.
Rundsbrochette van Rib-eye steak op de BBQ
Ben je klaar om afscheid te nemen van die gemarineerde rundsbrochettes van de supermarkt die altijd een beetje tegenvallen? Vergeet de standaard en ga voor ultieme grillbeleving met deze homemade rundsbrochettes van Rib-Eye steak! Deze malse, sappige brochettes zijn gegarandeerd een succes tijdens je volgende barbecue met familie of vrienden. De perfecte combinatie van sappige Rib-Eye steak blokjes, de unieke Holy Grail kruiden van Barbecoa en knapperige paprika en ui creëren een ware smakenexplosie waar je smaakpapillen van zullen smullen. Klaar om je grillkunsten te tonen en je gasten te verbluffen? Ga dan vandaag nog aan de slag met dit recept voor rundsbrochettes van Rib-Eye steak en ervaar het verschil! Tevreden van het resultaat? Deel het dan gerust in onze splinternieuwe Facebook-groep: "Vier en Bier".