- Snijd en verwijder overtollig vet van de varkensspiering.
- Smeer het vlees royaal in met de rub. (indien mogelijk: laat het een nacht in de koelkast opstijven)
- Start uw Traeger op en voorverwarm hem gedurende 15 minuten tot 120°C met een gesloten deksel.
- Leg de spiering direct op het grillrooster en steek er een interne vleesthermometer in.
- Kook tot de interne temperatuur 70°C aangeeft, ongeveer 3 tot 4 uur.
- Neem het vlees uit uw Traeger en wikkel het stevig in een dubbele laag aluminiumfolie.
- Plaats het nu terug op de grill en kook tot het vlees een interne temperatuur van 95°C heeft bereikt.
- Haal het vlees van de grill en laat 45 minuten in het aluminiumfolie rusten.
- Nadat het varkensvlees heeft gerust, verwijder het uit de folie.
- Gooi het overtollige vet weg, trek het vlees met 2 vorken uit elkaar en verwijder het bot (mocht dit nog niet ontbeend zijn)
- Breng het pulled pork over op een serveerschaal en giet de overgebleven sappen uit de aluminiumfolie over de pulled pork.
- Bouw je ongelooflijke pulled pork sandwiches op geroosterde briochebroodjes of ovenkoeken met een royale portie varkensvlees, koolsalade, Traeger 'Que BBQ-saus, augurken en je favoriete hete saus Traeger "Texas Spicy".
- Geniet ervan!
Smoked Pulled Pork Sandwich
Deze sandwiches met pulled pork zijn een absolute explosie van rokerige, zoete en hartige houtgestookte smaak.
Terug